Livrare gratuita de la suma de 200 ron
Plata secure prin mobile pay
-15% discount la 3 buc
-25% discount la 5 buc
-50% la recomandare
-money back guarantee

Totul despre esența Sanostep

Sanostep în România

Suntem o companie tânară cu un ţel foarte mare. Ne dorim ca oamenii să aibă parte de cea mai bună şi sănatoasă experienţă când vine vorba despre picioarele lor. De aceea am luat decizia de a aduce în România revoluţionarele branţuri din lemn de cedru Sanostep.

Suntem determinaţi să vă oferim cea mai bună calitate în materie de branţuri cât şi cel mai bun serviciu de relaţionare cu clienţii. Îţi rămane doar să ne pui la încercare.

De reţinut

Vă încurajăm să utilizați simultan 2 sau 3 perechi de tălpici Sanostep, pentru a omogeniza uzura și pentru a permite o uscare naturală între purtări. În acest fel, durata de viață a produsului poate crește până la 6 luni.

De ce Sanostep

Cedrul libanez oferă o calitate superioară produsului Sanostep, făcându-l perfect chiar și pentru purtarea în contact direct cu pielea piciorului. Deasemenea, Sanostep se poate purta și cu șosete sau ciorapi, efectul fiind același.

Este important ca partea din lemn să fie purtată în sus (partea lemnoasă să fie în contact direct cu talpa piciorului, șosete sau ciorapi), astfel încât umezeala să fie absorbită și efectul antibacterian să acționeze. Sanostep este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, în orice tip de încălțăminte.

Ofertele Sanostep

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu un întreg pachet de oferte astfel încât să te convingem de cât de mult credem noi în aceste branțuri. Nu trebuie să îți asumi nici un risc cu aceste branțuri revoluționare. Avem noi grijă ca tu să primești cea mai bună calitate posibilă la cel mai bun preț și în cele mai bune condiții posibile!

Vezi produsele noastre!

Icon Sanostep newsletter

Ofertele bune vin pe email.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si iti promitem o sumedenie de surprize. Vino sa faci parte din clubul Sanostep.

Iti multumim!

Pin It on Pinterest