Termeni și condiții

Condiții generale:

SC Sibstill Doors S.R.L precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor.
Totodata, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot suferi modificari din partea SC Sibstill Doors S.R.L, fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC Sibstill Doors S.R.L face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

PROMOTIILE/OFERTELE prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
Promotiile/Ofertele se desfasoara in limitele impuse de legea Romana in vigoare.
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei SC Sibstill Doors S.R.L.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze sau afacut deja plata acestora.

LIVRAREA PRODUSELOR: Produsele comandate de pe Site se livreaza prin curier rapid, in termen de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pe e-mail, insa ne exoneram de eventualele intarzieri generate de firma de curierat din motive independente de noi.

COSTUL TRANSPORTULUI: Costul transportului este in valoare de15 RON TVA inclus si va fi suportat de client. Exceptie fac comenzile care depasesc valoarea de 200 ron, unde transportul este gratuit.

RETURUL PRODUSELOR: Se accepta returul produselor in urmatoarele situatii: au trecut mai putin de 14 zile de la livrarea comenzii; produsul nu a fost purtat sau deteriorat sau modificat in niciun fel.
Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator. Contactati un serviciu de curierat RAPID (fara POSTA ROMANA) pentru a trimite coletul catre noi. Coletul nu se trimite cu ramburs, nu facem plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar. Costul transportului pentru returul produselor este suportat de client.

RETURNAREA BANILOR: Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de 10 zile lucratoare de la receptia returului. Returul produselor se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia expeditiei.

RIDICARE PRODUSE DIN MAGAZIN: Puteti sa comandati online si sa ridicati produsele de la sediul nostru: showroom Etage, str Nerva Traian, nr 5, bl M65, parter, Bucuresti, Sector 3. Disponibilitatea produselor pentru ridicare din magazin este in general intre 1 si 2 zile.

GARANTIA PRODUSELOR: Garantia produselor achizitionate este de 3 luni de la data cumpararii, daca acestea sunt utilizate conform instructiunilor de utilizare.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Termeni și condiții utilizare site:

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu conditiile de utilizare de mai jos.
Atat utilizarea cat si accesul la acest site sunt supuse conditiilor de utilizare expuse si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Prin accesarea si utilizarea acestui Site, acceptati conditiile de utilizare si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC Sibstill Doors S.R.L sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord sau nu acceptati Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va recomandam sa parasiti acest Site.

2. Proprietatea Continutului
Tot ce cuprinde acest Site, implicit toate textele si imaginile , definite ca si „Continut”, sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC Sibstill Doors SRL sau al altora cu toate drepturile rezervate, exceptand cazul in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a SC Sibstil Doors SRL sau al altora. Utilizarea oricarui Continut este strict interzisa, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare. Va informam ca SC Sibstil Doors SRL isi va asigura si impune recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea in judecata prin instantele penale a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.

3. Utilizare Site
SC Sibstil Doors SRL permite utilizarea Site-ului conform conditiilor:
Continutul poate fi descarcat doar pentru uz personal si non-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut. Nu se permite distribuirea, modificarea sau copierea, transmiterea, refolosirea, publicarea, vinderea Continutul in alt mod, fara acordul scris al SC Sibstil Doors SRL.

SC Sibstil Doors SRL interzice folosirea Site-ului pentru a transmite orice fel de material cu caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau care ar incalca in alt mod legea. SC Sibstil Doors SRL va coopera cu autoritatile desemnate pentru a aplica legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC Sibstil Doors SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.
Este interzisa utilizarea Site-ului avand scop publicitatea sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

4. Confidentialitate
Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o inregistrati pe Site prin orice modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Toate formele de comunicare transmise pe acest Site, cum ar fi intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinata.

5. Lipsa garantiilor
Continutul acestui Site poate fi modificat si este oferit „CA ATARE” fara a primi garantie de niciun fel , atat expresa cat si implicita.

6. Exonerarea de Raspundere
Utilizarea Site-ului este pe raspunderea dumneavoastra, SC Sibstil Doors SRL si orice alta parte implicata nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura care rezulta din folosirea acestui Site. SC Sibstil Doors SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi trasa la raspundere pentru daune sau virusi ca ar putea sa infecteze computerul sau altele in urma folosirii acestui Site, in toate formele sale: accesare, decarcare material, imagini, text, etc.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat SC Sibstil Doors SRL. Link-urile va sunt furnizate, dar le folositi doar daca veti dori acest lucru. SC Sibstil Doors SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionare a acestor site-uri. Asadar, SC Sibstil Doors SRL isi declina in mod direct raspundere daca aceste site-uri incalca drepturile de proprietate intelectuala ale partilor, contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv sau sunt licentioase sau calomnioase.
Totodata , SC Sibstil Doors SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe aceste de site-uri. Prin accesarea unui link pe astfel de site-uri sau pe acest Site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea SC Sibstil Doors SRL.

8. Revizuiria Conditiilor de Utilizare
SC Sibstil Doors SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Aveti obligatia sa respectati oricare si toate revizuirile. motiv pentru care este necesar sa vizitati aceasta pagina a Site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.
Utilizarea acestui site este interzisa pentru a posta sau transmite materiale ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, scandalos, incendiar, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. SC Sibstil Doors SRL va coopera cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania sa inceteze utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
Conditiile de Utilizare si utilizarea Site-ului sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania au jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce pot aparea si care se refera la prevederile Conditiilor de Utilizare si Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Pin It on Pinterest